Fram till år 2024 förväntas techbranschen sakna hela 70 000 medarbetare. TechSveriges kampanj Addera tech vill locka flera att söka sig till branschen och utbilda sig inom tech. På kampanjsidan finns ett test du kan göra för att få en första vägledning om vilka techjobb som passar dig, och vilken kompetensutveckling du skulle behöva.

INFORMATION
Geografiskt område Länder utanför EU, Sverige
Ämne Digitala färdigheter
Svårighetsgrad Grundläggande
Målgrupp Digitala färdigheter för arbetskraften.
Språk Svenska
Evenemangsmiljö Högpresterande
Typ av initiativ Nationellt initiativ
Organisation TechSverige
Industri Informations- och kommunikationsteknik (IKT) som inte definieras ytterligare
Utbildningsleverantör TechSverige
Utbildningsleverantör Digitala färdigheter
Metod

Addera Tech: Din Portal till Techbranschen

Addera Tech är din guide till att utforska och navigera i Sveriges nya basindustri – techbranschen. Med över 70 000 lediga jobb inom området, erbjuder techbranschen en värld av möjligheter för dem som är redo att ta steget och vara en del av denna dynamiska sektor.

Techbranschen: En Värld av Möjligheter

Techbranschen är inte bara en industri; det är en rörelse som driver samhällsutvecklingen framåt. Att arbeta inom tech innebär att bidra till innovativa lösningar som adresserar nutidens och framtidens utmaningar, och att vara en del av något större som formar vår framtid.

Yrkesmöjligheter: Utforska och Inspireras

Addera Tech erbjuder en rikedom av resurser för att hjälpa dig utforska de olika yrkesmöjligheterna inom techbranschen. Här kan du hitta inspirerande berättelser från de som redan har gjort resan, utforska olika studie- och yrkesvägar, och till och med göra ett intressetest för att hitta din plats i techvärlden.

Bli en Del av Tech-Revolutionen

Genom att addera tech till din utbildning eller ditt yrkesliv, blir du en del av en revolutionerande industri som är avgörande för Sveriges ekonomiska utveckling, hållbarhet och välfärd.

Kompetensresurstyp Självutvärderingsverktyg