“Microsoft Azure Fundamentals: Beskriv molnkoncept” är en kurs som är utformad för att ge en grundläggande förståelse för molncomputing och hur Microsoft Azure kan användas för att hjälpa organisationer att hantera sina data och applikationer. Kursen är en del av Microsofts utbildningsprogram, som syftar till att hjälpa människor att förbättra sina kunskaper inom teknik och IT.

Information:

  • Innehåller 3 separata moduler
  • Tidsåtgång: 52 min
  • Kostnadsfri
  • Kursen ges på flera språk
  • Görs i egen takt på nätet
INFORMATION
Geografiskt område Länder utanför EU, Sverige
Ämne Big Data
Svårighetsgrad Grundläggande
Språk Engelska
Evenemangsmiljö Högpresterande
Typ av initiativ Internationellt initiativ
Organisation TechSverige
Industri Allmänna program och kvalifikationer som inte har definierats ytterligare
Utbildningsleverantör TechSverige
Metod

Kursen består av flera moduler som täcker olika aspekter av molncomputing och Azure-tjänster. Första modulen ger en översikt över molncomputing och dess fördelar, liksom de olika molnmodellerna som finns tillgängliga och hur de kan användas för att uppfylla affärsmål. Andra modulen fokuserar på de specifika tjänsterna som Azure erbjuder, inklusive datalagring, nätverk, säkerhet och mer.

Kursen innehåller också en mängd olika resurser som hjälper dig att lära dig mer om Azure och molncomputing, inklusive videolektioner, demonstrationsfiler och övningar. Genom att arbeta igenom dessa resurser kommer du att få en djupare förståelse för de tekniska och affärsmässiga aspekterna av molncomputing och hur Azure kan hjälpa till att förbättra effektiviteten och säkerheten för organisationer.

En annan fördel med denna kurs är att den är lätt att följa, oavsett din kunskapsnivå inom molncomputing och Azure. Kursen är utformad för att vara tillgänglig för nybörjare, men den har också tillräckligt med detaljer för att tillfredsställa mer avancerade användare. Detta gör kursen idealisk för alla som vill lära sig mer om molncomputing och hur Azure kan användas för att uppnå affärsmål.

Sammanfattningsvis är “Microsoft Azure Fundamentals: Beskriv molnkoncept” en utmärkt resurs för alla som vill förbättra sina kunskaper om molncomputing och Microsoft Azure. Kursen är utformad för att vara lätt att följa och inkluderar en

Kompetensresurstyp Självutvärderingsverktyg