Upptäck årets upplaga av veckan för sakernas internet i Dublin, som kommer att innehålla ett viktigt tillkännagivande från Europeiska kommissionen om ett nytt kluster av projekt för metaoperativsystem inom ramen för finansieringsprogrammet Horisont Europa.

Den 22 juni kl. 17:15 GMT kommer IoT Week 2022 att stå värd för olika konferenser om t.ex. dataområden, industriplattformar och standardisering. De nya projekten inom Horisont Europa-kluster 4 kommer att få 58 miljoner euro för projekt som kommer att stärka de europeiska leverans- och värdekedjorna inom moln- och edge computing genom att integrera delar av 5G-konnektivitet, sakernas internet, AI och cybersäkerhet. De 6 utvalda projekten kommer att utnyttja nya dator- och virtualiseringsparadigm, bygga på etablerade molnkoncept och inrikta sig på nedskalning av tillämpning-agnostiska datorprinciper till en ny avancerad infrastruktur.

Läs mer om sakernas internet 2022!

© Forum för sakernas internet

INFORMATION
Geografiskt område Europeiska unionen, Ukraina, Turkiet
Ämne Internet of Things, Big Data, Högpresterande datorsystem, Kvantberäkning, Digitala färdigheter
Svårighetsgrad Grundläggande, Medelsvår, Avancerad, Digital Expert
Målgrupp Digitala färdigheter för arbetskraften., Digitala färdigheter för IKT-proffs och andra digitala experter., Digitala färdigheter för alla
Språk Engelska
Evenemangsmiljö På plats
Typ av initiativ EU:s institutionella initiativ
Tidszon Europe/Dublin
Organisation TechSverige
Industri Allmänna program och kvalifikationer som inte har definierats ytterligare