Är du intresserad av uppkopplade produkter och system, även känt som IoT (Internet of Things)? Den 30 maj arrangerar IoT World tillsammans med Schneider Electric en Open Lab Day där du kan fördjupa dig i hur AI-optimering kan revolutionera fastighetsautomation.

Under evenemanget kommer Schneider Electric att visa hur deras AI-drivna plattform kan optimera fastigheternas energianvändning och inomhusklimat. Detta nya tillvägagångssätt för fastighetsautomation är särskilt viktigt i dynamiska och ständigt föränderliga byggnadsmiljöer. AI-optimeringen möjliggör inte bara ett förbättrat klimat men öppnar även upp för betydande energibesparingar.

Vad kan du förvänta dig av Open Lab Day?

Open Lab Day ger dig chansen att själv testa Schneider Electrics plattform och utforska dess möjligheter. Du kommer även att få möjlighet att nätverka med företrädare från teknikbolag, fastighetsbranschen och offentlig sektor. Evenemanget är en utmärkt plattform för inspiration och kunskapsutbyte.

Under dagen kommer det att finnas tillfälle att diskutera med ingenjörer, forskare och andra företagsrepresentanter om IoT och relaterade ämnen. Dessutom får du möjlighet att experimentera med den utrustning som finns tillgänglig på platsen.

Vi ser fram emot att välkomna dig på denna inspirerande dag fylld med diskussioner, praktiska demonstrationer och nätverkande. Kaffe och tilltugg ingår för att göra dagen ännu trevligare!

Bli en del av framtidens fastighetslösningar – missa inte Open Lab Day den 30 maj! Anmäl ditt intresse redan idag och var med och forma framtiden för smarta, hållbara byggnader.

 

Info

När: 30 Maj. 14:00-16:00

Var: RISE, Fridtunagatan 41, 582 16 Linköping

 

Bild: Pexels ©

INFORMATION
Geografiskt område Sverige
Ämne Internet of Things
Svårighetsgrad Digital Expert, Avancerad
Målgrupp Digitala färdigheter för IKT-proffs och andra digitala experter., Digitala färdigheter för arbetskraften.
Språk Svenska
Evenemangsmiljö På plats
Typ av initiativ Nationellt initiativ
Tidszon Africa/Abidjan
Organisation Linköping Science Park
Organisation IoT World, Schneider Electric
Industri Allmänna program och kvalifikationer som inte har definierats ytterligare