Internetdagarna har etablerat sig som Sveriges främsta plattform för alla som vill utforska digitaliseringens inverkan på vårt samhälle och individen. Här, under två dagar varje november, samlas passionerade individer online för att diskutera, dela och ta del av den senaste kunskapen inom internet och teknik.

Med en blandning av föreläsningar från globala experter – allt från nobelpristagare till framstående teknikpionjärer – erbjuder konferensen en oslagbar inblick i digitala trender och utvecklingar. Det är inte bara en chans att höra om det allra senaste inom teknikens värld utan också en plattform för att dela kunskaper, nätverka och bli inspirerad.

Konferensen skiljer sig ut tack vare sitt unika programinnehåll, skapat i samarbete med experter och innehållspartners inom området. Oavsett om ditt intresse ligger inom sociala medier, AI, dataskydd eller hur digitaliseringen påverkar utbildning och samhället i stort, finns det något för dig på Internetdagarna. Och det bästa är att du har flexibiliteten att anpassa ditt schema genom att växla mellan olika sessionsområden.

Men det handlar inte bara om att sitta och lyssna. Internetdagarna uppmuntrar aktiv deltagande med spännande pausaktiviteter och forum där deltagare kan utbyta åsikter, ställa frågor och samarbeta.

Kort sagt, om du är intresserad av hur internet och digitalisering formar vår framtid, är Internetdagarna en konferens du helt enkelt inte får missa.

Digitalt event

Internetdagarna bjuder in till en digital konferens som sträcker sig över två dagar. Starta och avsluta varje dag med insikter från ledande huvudtalare som delar med sig av de senaste trenderna. Mellan dessa sessioner får du möjligheten att välja bland olika fördjupande pass anpassade efter ditt intresse. Ta en titt på vårt detaljerade program och säkra din plats genom att köpa din biljett nu. Ser fram emot att träffa dig online!

Bild: Digital Skills Sweden ©

INFORMATION
Geografiskt område Sverige
Ämne Digitala färdigheter
Svårighetsgrad Grundläggande, Digital Expert, Avancerad, Medelsvår
Målgrupp Digitala färdigheter för arbetskraften., Digitala färdigheter för alla, Digitala färdigheter inom utbildning., Digitala färdigheter för IKT-proffs och andra digitala experter.
Språk Svenska
Evenemangsmiljö Blandade
Typ av initiativ Nationellt initiativ
Tidszon Europe/Stockholm
Organisation Internetstiftelsen
Organisation Internetstiftelsen
Industri Allmänna program och kvalifikationer som inte har definierats ytterligare