Delta i det virtuella evenemanget för konferensen om molnbaserade förändringar den 14 juni för insatser på högsta nivå, innehåll och diskussioner om ledarskap, vilket visar hur viktigt det är att ha en digital förstahandsstrategi och hur digital infrastruktur kan underlätta omvandlingen av ”Edge to Cloud ”.

Som samlar över 500 ledande it-direktörer från hela Förenade kungariket, EMEA och Nord- och Sydamerika. Deltagande av deltagare från små och medelstora företag och stora företag som ansvarar för att skapa och driva på de första digitala strategierna och molnmigrationen inom sina organisationer, däribland molnspecialister, programledare, chefer för innovation, ingenjörer och chefer för digital omvandling.

De viktigaste ämnena för detta evenemang är följande: vikten av ledarskap och kultur ”digitalt först”, undersöka värdet av molncentrerad digital infrastruktur, datahantering i molnet och mer!

Upptäck hela programmet, tala och registrera dig nu!

© Konferensen för molnomvandling, TechForge

INFORMATION
Geografiskt område Europeiska unionen
Ämne Molnbaserad databehandling, Digitala färdigheter
Svårighetsgrad Grundläggande, Medelsvår, Avancerad, Digital Expert
Målgrupp Digitala färdigheter för arbetskraften., Digitala färdigheter för IKT-proffs och andra digitala experter., Digitala färdigheter för alla
Språk Engelska
Evenemangsmiljö Virtuellt live
Typ av initiativ EU:s institutionella initiativ
Tidszon Europe/London
Industri Allmänna program och kvalifikationer som inte har definierats ytterligare