Let’s enable innovation that makes a difference – 21 – 23 March 2023

AI Sweden är partner till Sweden Innovation Days – en kostnadsfri digital konferens för att visa upp Sverige som ett innovationsland. År 2023 ligger fokus på hur man möjliggör innovation som har en betydande påverkan på samhälle, miljö och ekonomi.

Trots att Sverige är ett av världens ledande länder när det gäller innovation behöver alla sektorer ständigt sträva efter att förbättra hur de arbetar med innovativa lösningar, både strategiskt och praktiskt. AI Sweden och deras partners vill att andra länder ska välja Sverige som ett attraktivt innovationsland att samarbeta med.

Syftet med Sweden Innovation Days är att erbjuda aktörer en internationell arena för att sprida information, utbyta kunskap och träffa internationella partners. Förhoppningen är att många nya innovations- och affärssamarbeten skapas.

Oavsett om du är en startup, ett större företag, en del av den offentliga sektorn, civilsamhället, akademin eller en statlig myndighet, finns det något för alla på detta event. Missa inte Sweden Innovation Days 2023!

Anmäl dig här

INFORMATION
Geografiskt område Sverige
Ämne Artificiell intelligens
Svårighetsgrad Medelsvår, Digital Expert
Målgrupp Digitala färdigheter för arbetskraften., Digitala färdigheter för IKT-proffs och andra digitala experter.
Språk Engelska, Svenska
Evenemangsmiljö Blandade
Typ av initiativ Nationellt initiativ
Tidszon Europe/Stockholm
Industri Allmänna program och kvalifikationer som inte har definierats ytterligare