EIT:s digitala utmaning

15 Juli 2022, 07:33 EIT:s digitala utmaning

EIT Digital söker snabbt växande europeiska ”teknikintensiva” företag som har en differentierad produkt som använder sofistikerad och svårreproducerad digital teknik. 

I den 9:e upplagan av EIT Digital Challenge söker man efter nästa europeiska framgångssaga från en alleuropeisk konkurrens om expanderande digitala teknikföretag. De 20 största företagen kommer att bjudas in till ett exklusivt evenemang inför en panel av experter och investerare samt kontaktmöten med företag och investerare. EIT Digital Challenge har för avsikt att särskilja de bästa europeiska teknikentreprenörerna och stödja dem genom att expandera internationellt, och det europeiska djupteknologiska ekosystemet.

Ansökningarna ska lämnas in senast den 19 september 2022.

ANSÖK NU

Prispaketet omfattar ett helt år med skräddarsytt internationellt tillväxtstöd från EIT Digital Accelerator till ett värde av 50,000 EUR för att expandera sin verksamhet, coachningssessioner, stöd till en erfaren grupp för tillgång till finansiering, utnyttjande av EIT:s alleuropeiska nätverk av företag, investerare, små och medelstora företag, universitet och forskningsinstitutioner och internationell synlighet. 

Läs mer om tävlingen och ansökningsförfarandet här.
 

 

© halfpoint – stock.adobe.com

INFORMATION
Geografiskt område Europeiska unionen
Ämne Artificiell intelligens, Cybersäkerhet, Internet of Things, Big Data, Blockkedja, Robotteknik, Högpresterande datorsystem, Maskininlärning, Molnbaserad databehandling, 5G, Telekommunikation, Kvantberäkning, Mjukvara, Digitala färdigheter
Svårighetsgrad Grundläggande, Medelsvår, Avancerad, Digital Expert