Årets AI Svensk 2021 – webbinarium

05 Maj 2022, 10:34 Årets AI Svensk

TechSverige, under ledning av förbundsdirektör Åsa Zetterberg, arrangerar ett webbinarium där Danica Kragic Jensfelt, utnämnd till Årets AI Svensk, kommer att delta som huvudtalare. Evenemanget kommer även att inkludera presentationer från finalisterna i samma kategori.

Årets AI Svensk är ett prestigefyllt pris som delas ut av TechSverige. Detta är andra året priset delas ut, och det syftar till att uppmärksamma och främja individers insatser, engagemang och arbete inom artificiell intelligens (AI) som bidrar till att driva den svenska AI-utvecklingen framåt.

Danica Kragic Jensfelt, som är en framstående personlighet inom AI, kommer att dela med sig av sina insikter och erfarenheter inom området. Hennes bidrag till AI-fältet har varit betydande, och hennes arbete har haft stor inverkan på den svenska AI-scenen.

Webbinariet erbjuder en unik möjlighet för deltagarna att få insikt i de senaste trenderna och innovationerna inom AI, samt att höra från några av de mest framstående aktörerna inom detta snabbt växande och dynamiska fält. Presentationerna från finalisterna kommer att ge en bredare bild av det pågående arbetet och de spännande framstegen inom svensk AI.

Bild: Unsplash ©

INFORMATION
Geografiskt område Sverige
Ämne Digitala färdigheter
Svårighetsgrad Grundläggande
Typ av initiativ Nationellt initiativ